Viking Stairs | Regio Gouda - Stair Professional
Stair Professional
Viking Stairs

Vraag een offerte aan bij
Viking Stairs

Klanten over Viking Stairs

Viking Stairs – Dineke Koster van den Donker

Wij hebben in de week van 2 augustus de trap laten doen door Jeroen en ik alleen maar zeggen dat het super gedaan is. Wij zijn er nog steeds hartstikke blij!

Viking Stairs – Familie van Uijtert

Augustus 2021 heeft Jeroen onze trap gerenoveerd. Wij zijn heel blij met het resultaat, onze trap is geen gewone trap. Jeroen is een echte vakman en puntje precies. De rommel wordt ook opgeruimd.

Top bedrijf, zeker een aanrader.

Viking Stairs – Heleen Verkerk

Jeroen heeft 2 trappen bij mij gerenoveerd. Nou ja…. gerenoveerd klinkt te minderwaardig. Complete nieuwe trappen kun je wel zeggen.
Beide trappen zijn vakkundig en met liefde voor het vak bekleedt. Jeroen is een zeer vriendelijke jongeman die verstand heeft van zaken en waarmee je ook nog een goed gesprek kunt voeren tijdens een koffiepauze.
Verder heb ik totaal geen last van hem gehad. Hij doet zijn werk zoals het moet en zijn missie is alles goed af te leveren en de klant tevreden achter te laten. Ik ben zeer tevreden over het werk wat hij heeft geleverd. En geniet elke dag van mijn fantastisch mooi trappen met verlichting. Dank je, Jeroen.

Viking Stairs – Mariska van der Ploeg

Jeroen is een echte vakman en werkt ontzettend netjes. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe trap!

Viking Stairs – Richard de Vries

Jeroen heeft in onze nieuwe woning twee open trappen gerestyled. Hij levert hoge kwaliteit werk en gaat alleen voor het beste resultaat. Deze vakman gedraagt zich netjes en verdient van ons een groot compliment.

Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Woman Icon Male

Viking Stairs

Naam: Jeroen Hijmans
Regio: Gouda
Email: info@vikingstairs.nl
Telefoonnummer: 06-44470400

Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan, waardoor ik heb besloten om mij aan te sluiten als Stair Professional. Mijn klanten zeggen dat mijn werk netjes en strak is. Ik zorg er persoonlijk voor dat al mijn klanten meer dan 100% tevreden zijn.

"Ik neem liever de tijd voor een mooi eindresultaat, ik raffel niks af."

Meer over Viking Stairs

Mijn naam is Jeroen en ik woon samen met Mellanie. Mijn grootste hobby is gitaar spelen, maar als ik geen gitaar speel vind het ik renoveren van trappen ook echt te gek om te doen. Het werk is ook echt leuk en biedt vele uitdagingen.

Ik heb een opleiding als meubelmaker afgerond en was lange tijd op zoek naar een uitdagende baan. In het renoveren van trappen heb ik deze uitdaging gevonden, want geen enkel trap is hetzelfde. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan, waardoor ik heb besloten om mij aan te sluiten als Stair Professional. Mijn klanten zeggen dat mijn werk netjes en strak is. Ik zorg er persoonlijk voor dat al mijn klanten meer dan 100% tevreden zijn.