Traprenovatie nodig? - Trap laten renoveren - Stair Professional
Stair Professional

Traprenovatie

Wil jij je trap laten renoveren? Stair Professional is dé traprenovatie specialist van Nederland.
De beste trapmonteurs zijn verenigd als Stair Professional en staan voor je klaar. Wij voorzien je van
gratis advies én komen gratis langs om je trap in te meten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.
Vraag informatie aan of plan een inmeetafspraak in!

Vraag gratis informatie aan

Onze trapspecialisten voorzien jou graag van gratis advies zodat jij weet wat jouw investering in een traprenovatie zal zijn. Laat je gegevens achter en vul je wensen in. Onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom Stair Professional?

Al binnen 1 dag een traprenovatie
Stair Professional-gediplomeerd
Gegarandeerde kwaliteit
Voor ieder interieur een geschikte trap
Geheel vrijblijvend informatie aanvragen
Geen hak- of breekwerk
Een waardevolle investering in jouw woning
Algemeen

Veelgestelde vragen

Is laminaat gehorig?

Bij een traprenovatie met laminaat is de trap niet gehorig. Onze trapexperts lijmen het laminaat namelijk volledig waardoor je trap massief wordt. Dit maakt het geluid doffer.

Mijn trap is beschadigd. Wat nu?

Als jouw huidige trap beschadigd is, komt deze nog steeds in aanmerking voor een traprenovatie en hoef je niet helemaal een nieuwe trap aan te schaffen. Onze traprenovatie specialisten werken namelijk met overzettredes. Deze tredes komen over jouw huidige trap heen te liggen en creëren een hele nieuwe look en een veilige trap.

Wat voor stijlen traprenovaties zijn er?

Bij Stair Professional heb je veel keuze. Wij kunnen jouw hele trap van A tot Z renoveren. Je kunt kiezen uit een traprenovatie met laminaat, pvc, hout en leer. Onze traprenovatie experts werken met overzettredes. Deze tredes worden over jouw huidige trap geplaatst. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe look. Daarnaast kun je ook kiezen voor stootborden. Dit is het verticale gedeelte van de trap. Bij een open trap kan ook de onderzijde van de trap gerenoveerd worden. Wil je wat meer licht? Kies dan voor een traprenovatie met LED-verlichting. Om jouw traprenovatie helemaal af te maken kun je er ook voor kiezen om de trapleuning mee te laten pakken. Onze trapspecialisten adviseren jou graag over wat het beste voor jou is.

Hoeveel onderhoud heeft mijn trap nodig na de renovatie?

Na een traprenovatie is jouw trap nagenoeg onderhoudsvrij. Af en toe de trap meenemen met de periodieke schoonmaakbeurt is voldoende.

Wat kost een traprenovatie minimaal?

Een exacte prijs noemen is lastig omdat een traprenovatie afhankelijk is van verschillende factoren. Wil je een traprenovatie met leer, pvc, laminaat of hout? Wil je een traprenovatie met of zonder LED-verlichting. Wil je de trapleuning ook direct meepakken? De investering in een traprenovatie is minimaal €1800. Wil jij jouw exacte prijs weten? Vraag dan hier gratis informatie aan.

Heb ik garantie op mijn trap na renovatie?

Stair Professional is de enige traprenovatie specialist waarbij je garantie krijgt op montage. Jij krijgt namelijk 3 jaar garantie op montage en 12 jaar garantie op het materiaal.

Komt mijn trap in aanmerking voor een traprenovatie?

Ja! Ook jouw trap komt in aanmerking voor een traprenovatie. Of je nou een dichte trap, open trap of draaitrap hebt. Bij Stair Professional kun je terecht voor een traprenovatie.