Wat zijn de voordelen van een traprenovatie? - Stair Professional
Stair Professional

Wat zijn de voordelen van een traprenovatie?

Een schitterende keuken, een mooie badkamer én een veranda. We staan er niet raar van te kijken als hier flink wat geld in wordt geïnvesteerd. En natuurlijk wil je dat je huis volledig naar jouw wens is. Maar heb je eigenlijk ooit nagedacht over de trap? Een mooie trap is dé eyecatcher van de gang of woonkamer. Bij het entree is deze direct zichtbaar en je loopt er vervolgens iedere dag wel een paar keer op. Het is tijd om je trap niet meer over het hoofd te zien! Met een traprenovatie kun jij je trap laten renoveren naar jouw wens en een echte eyecatcher in huis halen.

In dit artikel bespreken we wat een traprenovatie precies inhoudt en wat de voordelen ervan zijn!

Wat is een traprenovatie?

Je trap slijt nou eenmaal. Daar kun je niet heel veel aan doen. Dit komt omdat je er iedere dag gebruik van maakt. Als de trap dusdanig versleten is dan ziet deze er niet meer uit. Dat is niet heel aantrekkelijk voor je woning natuurlijk. Echter is een versleten trap ook erg onveilig. Een traprenovatie is de perfecte manier om je trap weer als nieuw te laten lijken.

Met een traprenovatie wordt er gebruikt gemaakt van overzettredes die over de bestaande traptrede geplaatst worden. Deze overzettredes worden met een speciale lijm gemonteerd zodat de nieuwe trede erg solide is. Bij Stair Professional heb je erg veel keuze. Zo kun jij een traptrede uitkiezen die helemaal bij jouw stijl past. Meer lezen over onze traprenovaties? Klik hier!

Bij Stair Professional kun je gratis een inmeting plannen. Waarom is dit verstandig? Dit geeft de monteur de gelegenheid jouw trap te inspecteren en jou te adviseren over welke renovatie geschikt is voor jouw trap. Zo kun jij samen met onze trapexpert de beste traprenovatie voor jou samenstellen. Geïnteresseerd? Plan hier een gratis inmeting in!

De voordelen van een traprenovatie

1. Een leuke makeover van jouw huis - De trap is een groot onderdeel van het huis. Hoe groter de verandering, hoe meer effect het heeft op de uitstraling van jouw woning. Als je wel eens een witte muur zwart hebt geschilderd, dan weet je precies wat wij bedoelen! Met het renoveren van je trap creëer je een echte eyecatcher geheel naar jouw wens en zo kan de trap er weer jaren tegenaan.

2. Een waardevermeerdering van je huis - Een oude, versleten trap geeft jouw woning dezelfde allure als een kraakpand. Wanneer je je trap laat renoveren door Stair Professional krijgt je woning een betere uitstraling. Jouw huis neemt direct toe in waarde doordat er een betere en tevens veiligere trap in zit.

3. Nieuwe trap? Doe het niet! - Ben je een nieuwe trap aan het overwegen? Dan raden wij echt aan om te kiezen voor een traprenovatie. Een nieuwe trap brengt veel meer afval met zich mee en neemt vaak ook meer tijd in beslag. Met de overzettredes van Stair Professional die wij gebruiken tijdens het renoveren krijgt jouw trap een nieuwe uitstraling tegen een fractie van de investering in een nieuwe trap. Denk hier dus goed over na!

4. Wij klaren de klus snel - Een traprenovatie van Stair Professional duurt meestal niet langer dan 2 dagen. Afhankelijk van het type trap die jij wilt kunnen we zelfs al in één dag klaar zijn. Zo zit je nooit lang met de rommel in huis en geniet je snel van jouw nieuwe, veilige trap!

Trap laten renoveren? Vraag gratis informatie aan!

Stair Professional komt gratis bij u langs om uw trap in te meten. Zo kan de monteur goed de staat van uw trap beoordelen en u voorzien van goed advies. Zo komt u samen met uw Stair Professional tot het beste resultaat. Klik hier om informatie op te vragen.