Wat is een traprenovatie? - Stair Professional
Stair Professional

Wat is een traprenovatie?

traprenovatie | stair professional

Door de jaren heen zal de trap in jouw huis gaan slijten. Hier ontkom je niet aan. Dagelijks loop je er meerdere keren overheen dus de trap zal nou eenmaal slijten. Als de trap dusdanig versleten is of je wilt gewoon een nieuwe look in je huis dan is een traprenovatie ideaal. Ben jij geïnteresseerd in een traprenovatie of ben je misschien geïnteresseerd in de voordelen van een traprenovatie? In dit artikel bespreken we wat een traprenovatie precies is, de voordelen van een traprenovatie en wat een traprenovatie ongeveer kost.

Wat is een traprenovatie?

Een traprenovatie is dé ideale manier om op een efficiënte manier je trap een nieuwe look te geven. Slijtage van de trap is onvermijdelijk omdat je er nou eenmaal gebruik van maakt. Als de trap dusdanig versleten is kan het zelfs als gevolgd hebben dat de trap onveilig is voor gebruik. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Hier is een traprenovatie erg geschikt voor.

Bij een traprenovatie komt er eerst een trapexpert van Stair Professional langs om jouw trap in te meten. Dit doen wij zodat er een goed beeld ontstaat van jouw trap en omdat we jou dan kunnen voorzien van bijpassend advies. Niet elk materiaal is namelijk geschikt voor elke trap. Door ons de kans te geven om gratis langs te komen en je trap in te meten, kunnen wij je goed adviseren. Jij kan al je voorkeuren doorgeven over het soort materiaal, met of zonder ledverlichting en zelfs nog de trapleuning.

<Bij een traprenovatie wordt er gewerkt met overzettredes van kwaliteit. Deze worden over de bestaande tredes geplaatst zodat er een nieuw oppervlak ontstaat in de look die jij wilt. Deze overzettredes worden met speciale lijm gemonteerd zodat het een nieuw geheel wordt. Na de traprenovatie is jouw nieuwe trap veilig, geluiddempend én klaar om nog jarenlang gebruikt te worden.

Voordelen van een traprenovatie

Als je geïnteresseerd bent in een traprenovatie dan wil je natuurlijk weten wat de voordelen van een traprenovatie zijn. Dus wat zijn precies de voordelen van het renoveren van je trap en wat heb jij eraan?

Waardevermeerdering van jouw huis

Een oude, onveilige trap heeft invloed op de verkoopprijs van jouw huis. Als jij gaat kijken bij een nieuw huis en je ziet een onveilige en versleten trap, dan denk je wel twee keer na voordat je de bovenverdieping gaat bekijken. Een traprenovatie betekent een waardevermeerdering van jouw huis omdat het direct zorgt voor een betere uitstraling bij de entree van het huis.

Een traprenovatie is binnen 1 dag klaar

Vaak kan een traprenovatie van Stair Professional al binnen 1 dag klaar zijn. Hoe kan dat? Al onze trapexperts worden intern opgeleid zodat jij er zeker van kunt zijn dat je zakendoet met een echte professional. Onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat wij nauwkeurig en precies te werk kunnen gaan zodat we de klus zo snel mogelijk kunnen klaren. Het renoveren van je trap hoeft dus geen rommelige klus te zijn en je bent ook snel van het vuil en afval af.

Een gerenoveerde trap kraakt niet

Herken je dat geluid? Een krakende trap. Je raakt al geïrriteerd als je eraan denkt. Oude en versleten trappen gaan kraken en daar word je natuurlijk helemaal gek van. Onze hoogwaardige overzettredes worden met geluiddempende lijm gemonteerd op de bestaande trap zodat er een stevig geheel ontstaat. Dit zorgt voor een solide oppervlak dat geluid dempt.

Een traprenovatie is een leuke make-over van je huis

We staan er soms niet bij stil hoeveel geld er in een keuken of badkamer geïnvesteerd wordt. Een trap is naast de keuken en badkamer ook een belangrijk gedeelte van jouw huis. Het is een groot meubelstuk wat direct opvalt als het niet onderhouden is (of juist wel onderhouden is). Een mooie trap fungeert als een schitterende eyecatcher in jouw huis wat zorgt voor een verzorgde uitstraling en een warm huis. Als je snel de look & feel van jouw huis wilt veranderen, dan is een traprenovatie erg geschikt!

Wat kost een traprenovatie?

Het is begrijpelijk dat je wilt weten wat jouw traprenovatie gaat kosten voordat je iets beslist. Dat is logisch. De prijs van een traprenovatie is afhankelijk van jouw wensen. Daarom is het voor ons lastig om jou te voorzien van een prijs die misschien helemaal niet accuraat is voor jouw trap. Wat is daarvoor de oplossing? Om jou alsnog te kunnen voorzien van een goede prijs kun jij een gratis inmeetafspraak plannen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen dan gratis bij je langs om je trap in te meten zodat we een vrijblijvende offerte voor je kunnen opstellen. Zo kun jij achteraf bepalen of jij je trap wilt laten renoveren.

Een traprenovatie door Stair Professional

Stair Professional is dé trapspecialist van Nederland. Bij ons kun je terecht voor jouw traprenovatie ongeacht de staat van jouw trap. Wij hebben ook veel keuze in materialen en hebben voor ieder wat wils. Geïnteresseerd in een traprenovatie door Stair Professional. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!