Bezoek aan de leverancier Forbo - Stair Professional
Stair Professional

Bezoek aan de leverancier Forbo

leverancier | stair professional

Met een groot deel van de Stair Professionals hebben we onlangs een bezoek gebracht aan 1 van onze leveranciers. Wij hebben hier alle ins en outs ontvangen over overzet treden met PVC. Want er zijn meer producten om je trap mee te renoveren dan enkel hout of laminaat. 

PVC is erg in opkomst als het gaat om vloeren in de woonkamer of andere ruimtes in huis. Maar als het om de trap gaat, is het nog een ondergeschoven kindje. Maar wij hebben ontdekt dat je met overzet tredes van Forbo, een ongekende kwaliteit in huis haalt. Zo gebruiken wij uitsluitend de industriële kwaliteit met een toplaag van 0,7 mm.

Zo bent u verzekerd van 20 jaar fabrieksgarantie. Keuze uit vele kleuren en ook vele accessoires. Ook is het mogelijk om de onderzijde en wangen van open trappen te bekleden met overzet treden van PVC. Wat bijvoorbeeld erg mooi is aan de overzet treden van Forbo, is dat de neus erg strak en hoekig is afgewerkt in tegenstelling tot de overzet treden in bijvoorbeeld hout of laminaat die altijd een radius hebben aan de voorzijde.

De Stair Professionals waren erg onder de indruk van de mogelijkheden, en de kwaliteit van Forbo, die zijn overzet treden laten produceren door VIC stairs. Naast Forbo komt ook Tarkett binnenkort met een line overzet treden in PVC. Deze zal ook door uw lokale Stair Professional aangeboden worden. Zo heeft u een grote keuze in PVC overzet treden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen trap? Ga naar uw lokale Stair Professional!