De Interieurmeester | Regio Ridderkerk - Stair Professional
Stair Professional
De Interieurmeester

Vraag een offerte aan bij
De Interieurmeester

Klanten over Stair Professional

Ka-Ya Traprenovatie – Patricia

Knettergoed, strak en zeer naar wens.

Luds – Eef Timmer

Dik tevreden met de traprenovatie super netjes geworden.

Luds – Marga Koopmans

Helemaal blij met de keurig opgeleverde trappen! Loop er telkens weer met veel plezier overheen!

Stallenberg – Bart Pappers

Van het eerste contact (de offerte) tot het eindresultaat een top ervaring gehad. Een vakman die onze trap perfect heeft afgeleverd tot in de puntjes. Daarnaast zeer prettig in de omgang en het contact.
Ik kan Pascal Stallenberg van woningstoffering Stallenberg aan iedereen aanraden!

Stallenberg – Carmen Polet

We zijn erg tevreden, gaat zeer nauwkeurig te werk. Vakwerk is afgeleverd met een goede service!!!

Stallenberg – Laura de Gier

Trap laten renoveren. Gaat heel netjes en vakkundig te werk. Erg mooi resultaat.

Stallenberg – Lilian Spronck

Na veel zoeken en vergelijken ben ik terecht gekomen bij Pascalle Stallenberg voor het bekleden van mijn trap.
Na goede uitleg van Pascalle himself de order geplaatst.
Mijn ervaring is alleen maar lof aan vakwerk.
Aardige jongen die zich aan zijn afspraken houd daar hecht ik veel waarde aan.
Prijs was ook binnen ons budget.
Super blij met mijn trap.

Stallenberg – Moon Jacek

Van alle bedrijven die we hebben laten komen hadden we bij woningstoffering Stallenberg meteen een goed gevoel! Zeer goeie prijs kwaliteit verhouding wat we toen nog niet wisten omdat het ‘maar’ een trap was, wat je er met vakmanschap passie en goede degelijke materialen een echt “pronkstuk ‘ van kunt maken! En dat is wat Pascal van woning stoffering Stallenberg doet. Hier krijg je meer dan je het kunnen hopen/verwachten. Het is super makkelijk schoon te maken en houden en door het meedenken in kleurstijlen is het een echte aanwinst in ons interieur. De kwaliteit is ook top we hebben 2 golden retrievers waarvan 1 gebruik maakt van de trap en er is niks van te zien qua krassen e.d. Dankjewel voor je secure mooie en nette werk!

Stallenberg – Naomi Jaegers

Traprenovatie laten uitvoeren door Pascal. Van te voren alles besproken, duidelijk advies gekregen en wat de mogelijkheden zijn.
Komt afspraken na, werk netjes en nauwkeurig
Zeer tevreden met het resultaat, trap ziet er mooi uit. Absoluut een aanrader!

Stallenberg – Ricardo G

Wij hebben begin 2021 onze bestaande trap door Pascal laten renoveren. Dit heeft elke verwachting die we hadden overtroffen! Op tijd van +/- 2 dagen was de trap inclusief zijkanten af, dit alles zeer netjes afgewerkt! Ook tijdens het werken aan de trap is alles zeer netjes gedaan; alles waar gewerkt moest worden werd netjes afgedekt en bij oplevering alles nagekeken.

Vanaf de eerste afspraak waarin onze wensen besproken werden tot oplevering is het contact ook zeer vriendelijk en helder verlopen.

Vakmanschap!

Viking Stairs – Dineke Koster van den Donker

Wij hebben in de week van 2 augustus de trap laten doen door Jeroen en ik alleen maar zeggen dat het super gedaan is. Wij zijn er nog steeds hartstikke blij!

Viking Stairs – Familie van Uijtert

Augustus 2021 heeft Jeroen onze trap gerenoveerd. Wij zijn heel blij met het resultaat, onze trap is geen gewone trap. Jeroen is een echte vakman en puntje precies. De rommel wordt ook opgeruimd.

Top bedrijf, zeker een aanrader.

Viking Stairs – Heleen Verkerk

Jeroen heeft 2 trappen bij mij gerenoveerd. Nou ja…. gerenoveerd klinkt te minderwaardig. Complete nieuwe trappen kun je wel zeggen.
Beide trappen zijn vakkundig en met liefde voor het vak bekleedt. Jeroen is een zeer vriendelijke jongeman die verstand heeft van zaken en waarmee je ook nog een goed gesprek kunt voeren tijdens een koffiepauze.
Verder heb ik totaal geen last van hem gehad. Hij doet zijn werk zoals het moet en zijn missie is alles goed af te leveren en de klant tevreden achter te laten. Ik ben zeer tevreden over het werk wat hij heeft geleverd. En geniet elke dag van mijn fantastisch mooi trappen met verlichting. Dank je, Jeroen.

Viking Stairs – Mariska van der Ploeg

Jeroen is een echte vakman en werkt ontzettend netjes. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze nieuwe trap!

Viking Stairs – Richard de Vries

Jeroen heeft in onze nieuwe woning twee open trappen gerestyled. Hij levert hoge kwaliteit werk en gaat alleen voor het beste resultaat. Deze vakman gedraagt zich netjes en verdient van ons een groot compliment.

Luds – Patricia Schipper

Trap laten plaatsen zeer professioneel. Heel blij mee!

Luds – Nico Hokke

Onlangs een open en een dichte trap laten renoveren door Luds. Ludo is echt een vakman en doet alles heel relax. Hij doet er liever een dag langer over dan dat hij het afraffelt. Kortom de klant staat voorop. Prima werk geleverd, ga zo door!!

Icon Woman Icon Woman Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Woman Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Woman Icon Male Icon Woman Icon Male

De Interieurmeester

Naam: Arie Put
Regio: Ridderkerk
Email: arieput@me.com
Telefoonnummer: 06-53855565

Door mijn jarenlange ervaring in de woningbranche, weet ik als geen ander een aansluiting te vinden van de trap bij de rest van het interieur.

Ik ben al ruim 25 jaar binnen de woninginrichting aan het werk in de breedste zin van het woord. Alle soorten vloeren en trapbekledingen heb ik gedaan. En dan ga je op een gegeven moment een voorkeur krijgen voor wat je het leukste vindt. En dat is het werken met hout. Het perfect waterpas maken van treden op een trap is een uitdaging voor mij waar ik veel plezier uit haal.

Het maken van een mooi stuk werk is mijn doel.""

Meer over De Interieurmeester

Ik ben gelukkig getrouwd met Jolinda en samen hebben we drie prachtige kinderen. Ik wandel graag met onze hond, maar heb ook vele hobby's welke er vaak bij inschieten vanwege het werk. Maar houtbewerken thuis vind ik heerlijk.

Het maken van een mooi stuk werk is mijn doel. Als een klant een traprenovatie koopt, moet dat een aankoop zijn waar hij/zij vele jaren plezier van gaat hebben. Het mooie van een traprenovatie is dat het een product is waar eigenlijk geen nadelen aan verbonden zijn. Het is veilig door zeer stroeve treden waardoor uitglijden bijna onmogelijk is. Kwaliteit van de gebruikte materialen staan op eenzame hoogte qua gemakkelijk onderhoud en het mooi blijven van de gebruikte materialen. Hierdoor koopt de klant een topproduct en ben ik blij dat ik het mag maken.